”Varför skulle någon vilja ha en fet halvflint som mig?”

Tio år och två veckor senare, här är den – serien om den absolut sämsta dagen i mitt då tjugotvååriga liv.

Läs den här nedan eller ladda hem som PDF.

Sida01

Sida02

Sida03

Sida04

Sida05

Sida06

Sida07

Sida08

Sida09

Sida10

Epilog kommer i morgon.

  • Lina

    Jag har suttit och gråtit och läst din serie och försökt att inte föreställa mig hur livet hade krossats om du lyckats den där dagen. Kan inte skriva mer för stunden men jag ÄLSKAR dig brorsan och har alltid gjort! Kramar syster dyster

  • En härlig kille

    Tanken var först att skicka ett ex till dig och resten av familjen innan publikation, men det tog längre tid än planerat och jag blev inte klar förrän strax innan lunch i dag, och resultatet hade väl förmodligen också blivit detsamma oavsett. Och inte för att det behövde förtydligas, men tack ändå för de fina orden, och jag älskar naturligtvis dig också syrran. Har alltid gjort. Kram, bror halvstor