PopDics – Samla alla!

Leopold

Vem är din favoritdiktator? Är det möjligen Ceaușescu med sina Kennedy good looks, eller Leopold II med sitt trendriktiga hipsterskägg, eller kanske de samtliga tre Paschorna?

Den som här blir lite tagen på sängen och inte visste att man var tvungen att komma påläst behöver inte känna sig dum, för med ALL CAPS CONVERSATIONS nya PopDics™ idolkort behöver du inte längre välja en diktator utan kan nu samla alla de 70 bästa i en och samma hand!

Byt med vänner, ge bort som present eller ”råka tappa” på krogen för att inleda en inövad snyftare om folkmord som får dig att framstå som en mycket god människa värd att avla på. Eller varför inte ge bort till nära och kära nu när det lackar mot jul?

Med PopDics idolkort är det bara fantasin sätter gränserna!

Josef

Vad är PopDics?

PopDics™ är ungefär som hockeybilder, fast istället för ett par hundra tandlösa ryssar så har PopDics™ samlat sjuttio av modern tids mest dekadenta och sämsta snubbar, något som därför också gör dem till världens absolut bästa diktatorer.

PopDics™ är populärkultur, popkonst och riktigt fula fiskar i en enda fet paketlösning som du nu kan bära med dig vart du än går. 100% coolare, 200% mer allmänbildande och 5,000,000% garanterat hockeyfritt (med möjligt undantag för Lukasjenko som enligt rykten ska vara en fena på skrillor).

Adolf

Kan jag köpa PopDics? På riktigt?

Ja, det kan du! PÅ RIKTIGT! För 200 futtiga SEK (inkl. frakt) får du samtliga 70 bad boys i ett stiligt paket rakt hem i brevlådan. Men skynda och fynda, ty det finns endast 250 superexklusiva enheter, tryckt på skövlad regnskog av bästa kvalité!

PopDics

Var köper jag PopDics?

Du beställer dem genom att fylla i formuläret nedan och inväntar instruktioner för betalning. Lätt som en statskupp!

* obligatoriska fält
  • Oskar Nyström

    Jag vill ha! Men jag vill ännu hellre ha en coffee table-bok med alla texter också. Det skulle du kunna tjäna en hacka på.

  • En härlig kille

    Så köp då!

    Bok vore kul och skulle intresset vara tillräckligt stort så skulle jag gladeligen trycka upp en, men med tanke på hur trögt det går att kräng korten så tar jag dina löften om ”hackor” med stor skepsis och nöjer jag mig nog med att ligga back på enbart idolkortskontot så länge.