Härlig kille söker, havsalliansen

Jag har haft Happy Pancake-besök under natten. På Happy Pancake alltså, inte hemma. Besökaren var en lång blondin. Ingenting ovanligt, då jag själv besöker många långa blondiner som följer spåren tillbaka och förmodligen också undrar hur jag kan ha mage att tro mig ha chans på en sån som hon. Som sagt, ingenting ovanligt, förutom att det här var en blondin jag aldrig sett förut. Besöket var på eget bevåg, vilket antingen betyder att hon tycker jag ser bra ut i skala 20:1, eller att hon samlar material till en failblog om nätdejting. Skrift verkar dock, av hennes presentation att döma, inte vara något stort intresse, så scenario ett känns här ändå som det troligare alternativet.

Hon har i och för sig uttalat sig positivt om skidsemestrar och har bilder i sitt galleri där hon både rider och djuphavsdyker, vilket ju är något av en dealbreaker. Men, hon var ändå så där tillräckligt snygg för att jag skulle knåpa ihop ett mejl. Det löd som följer:

”Älskar också vatten, men håller mig helst ovanför ytan. Inser dock fördelarna med att ha en dykcertifierad partner som kan avvärja undervattensattacker från ubåt och svärdfisk medan jag håller koll på luft- och landrum. Kan bli en mäktig allians.”

Om hon nappar kan detta bli den bästa/säkraste sommaren någonsin.

 • http://stuff.simsim.se simsim

  Jag håller på havsalliansen. Och att det faktiskt blir sommar. Skål!

 • Godisbit

  Hallå eller? Jag vill veta hur det gick!

 • Kling

  Tror jag hittat din amerikanska motsvarighet:
  http://imgur.com/gallery/MpRnO

 • anna

  Nån som kanske inte är riktigt lika lyckad som du: Hoppborg

  Jag skrattade. Självinsikt javisst.