Härlig kille söker, tillbaka på marknaden

Inte för att jag någonsin befunnit mig under eller på sidan om, men jag har efter en smärre dipp i motivationen åter hittat gnistan och gjort några seriösa försök att fånga mig en sommarkatt. Senast i raden var en jämnårig blondin av ”blandad härkomst” som jag hittat på Happy Pancake. Jag skrev:

Eftersom du verkar ha glömt bort att skriva presentation så har jag tagit mig friheten att göra det åt dig. Snällt va? Blev själv ganska nöjd, men eftersom jag inte känner dig speciellt väl (eller alls) så blev jag tvungen att höfta på några punkter. Hoppas att det är okej.

”Opretentiös, tjej med HIV-positiv attityd söker fördomsfri kille utan bacillskräck. Heter Patricia men kallas för Pölsa. Frilansar just nu som havsanemon för teambuilding- och företagsevent med undervattenstema, men läser genuskorrekt mathantering på folkhögskola och drömmer om att gyckla på heltid.

På fritiden umgås jag med vänner, ser en film eller skjuter bortsprungna hundar med magnumrevolver.

Ps. Blir lätt lös i magen.”

Var det nära? Annars får du gärna själv redigera vid behov.

Behövde efter det inte vänta speciellt länge, utan fick ganska omgående svaret:

”Vad e ditt jävla problem? Så osmakligt. Adjö”

 • En härlig kille

  Spontana tankar kring detta:

  01). Har man ingen presentation så får man ju skylla sig själv. Hur ska jag som främling kunna veta vad som stämmer och inte? Hade lika gärna kunnat vara fullträff som miss, och med tanke på den känslomässiga reaktionen så lutar det åt i alla fall hälften rätt.

  02). Hennes svar är betydligt otrevligare än mitt brev. Om hon tror att jag tänker svara på det där så gosse (!) vad hon kommer att vänta förgäves.

 • Sofia

  Jag förstår inte hur du lyckas hitta de argaste kvinnorna på HP som överhuvudtaget går att få tag på. De är inte ens lite ”:P”-aktiga utan de är bara arga. Du får nog ändra din idealprofil så ska du se att det går bättre.

 • En härlig kille

  Men jag har ju redan den bredaste tänkbara idealprofilen! Tror det räcker med att man är kvinna och bokförd i Stockholm liksom. Mycket generösare än så blir det ju inte. Skulle väl alternativt vara om jag omfatta även män, från hela världen, men då tummar vi verkligen på definitionen av ”ideal”.

  Det kanske bara är mig det är fel på? Jag kanske är en sån där människa som man antingen älskar eller hatar, och eftersom det är väldigt lite älsk just nu så är ju väldigt mycket hat bara en naturlig konsekvens.

 • Sofia

  Eventuellt så skulle du ju kunna utöka idealprofilen så att vi kvinnor från andra delen av landet får en chans. Jag känner ju lite spontant som så att om det verkligen var äkta kärlek eller åtminstone lite mindre ilska så kanske ett distansförhållande skulle vara värt mödan. Jag tycker inte att du ska byta lag ännu men som sagt, se dig om i världen.

 • En härlig kille

  Jag är absolut inte den som motsätter mig ett distansförhållande med båda klackarna i golvet, tvärtom. På många sätt skulle det nog vara skönt med lite distans så man inte förbrukar varandra på ett år eller två. Skulle dock sätta resgränsen på en timme med tåg. Allt över blir ett extrajobb, och jag hatar att jobba.

 • nidas

  Jag tror hennes svar bara syftade på kommatecknet efter ”opretentiös” och där måste jag ändå ge henne rätt.

 • Isabelle

  Hahaha jag hade ju bara börjat skratta om jag fick det där mailet och tagit arslet ur vagnen och skrivit en presentation. :)