Härlig kille söker, första dejten

Jag var på dejt i tisdags. Eller jag antar att det var en dejt. Det var i alla fall ett möte mellan två vuxna människor med förutsättningen att lära känna varandra lite bättre och eventuellt ligga lite om tillfälle gavs. Och så bjöds det på öl.

Först bjöd jag, och sen bjöd hon. Sen försökte jag bjuda igen, men då var det ”en dag i morgon också”. Och det är ju inget bra tecken. Tilläggas bör dock att klockan vid det här laget var 23:30 och att hon skulle hämta nationella prov väldigt tidigt på morgonen. Eller något. Jag lyssnade faktiskt inte så noga eftersom jag var fullt upptagen med att känna mig avvisad. Men ändå.

Avskedskramen var lång och hård, och hennes sista ord var ”Det här var trevligt, på riktigt!”, vilket ju osockrat betyder ”Jag understryker här och nu hur trevligt det var eftersom vi aldrig kommer ses igen!”.

Sedan dess har det varit tyst i två och ett halvt dygn, något som naturligtvis inte hindrat mig från att föreslå en ny träff. Är det tyst i ytterligare två och ett halvt dygn kommer jag börja ringa mitt i natten och lägga på. Är det tyst i ytterligare två och ett halvt dygn blir det trenchcoat och Peter Gabriel på en boom box utanför balkongen i X-position. Och så vidare, tills hon ger upp.

Sen lever vi lyckliga i alla våra dagar.

Kan bli en bra sommar.

 • Simsim

  Hur gick det? Har du boomboxat än?

 • En härlig kille

  Man skulle lätt kunna tro det då en dåligt uppdaterad blogg ger sken av att författaren älskar hela dagarna. Men nej. Jag har gett upp och äter nu mest pizza framför sovrums-Tv:n.

 • Jenny Kristiansson

  Asch ett sånt mög. Jag som trodde att hon skulle bli blixtförälskad i dig redan vid nattringandet….

  Det sägs ju ofta att tjejer gillar farliga killar. Kan du inte försöka vara lite farlig?

 • Jenny Kristiansson

  Man är inte farlig när man sitter framför teven och käkar pizza, man måste gå ut på gatan och vara farlig. Svina runt. Det kan till och med leda till att du blir känd.

  Då får du kanske vara med i Let´s dance, sitta och kommentera sport och skriva/spela in en megahit osv. Det hade tjejerna gillat, en före detta tuffing numera kändis.

 • En härlig kille

  Ja, att vara farlig är ju det äldsta knepet i boken, men sen kommer det en knippe fruntimmer och säger att de inte gillar svin, och jag går på det varje gång.

 • Jonas

  Vem är denna Jenny Kristiansson, och varför dejtar du inte henne? Hon verkar asgrym!

 • En härlig kille

  Jenny Kristiansson gillar inte Titanic, så det skulle aldrig hålla i längden.

 • Jonas

  Hmm. Är Jenny Kristiansson schysst i övrigt eller är Titanic-hatet bara toppen av isberget?

 • Jenny Kristiansson

  Jenny är isberget som krossar allt vackert.

  Ovanför ytan ganska vacker, men under ytan totalt förrädisk.

 • En härlig kille

  Kvinnligt.

 • Jenny Kristiansson

  :-)