Nordiska toppnyheter

The cake is a lie…

Edit: Detta är den uppdaterade versionen då originalet stressades fram på jobbet några minuter innan arbetsdagens slut.

Etiketter: , ,
 • Kling

  ”Trial”, inte ”trail”… blir lite skillnad ;) Skoj när jag fattade vad du menade, hehe.

 • En härlig kille

  Ja, trails är ju mer av en Hans & Greta-grej! Tack för uppmärksammandet. Man ska inte rita serier strax innan läggdags helt enkelt. Har ju dessutom redan kommit på tre andra utföranden som hade varit roligare, och den första sekunden efter publikation.

 • Kling

  Hehe, problemet med att vara för kreativ ;)

 • SvFröken

  …fanns en tid då man ‘tårtade’ politiker…

 • Jakob

  Blogga eller dö.

 • En härlig kille

  Jobbar för tillfället på större projekt som stjäl alltför mycket kreativitet, tid och lust, så bloggen kommer att ligga lite på is den närmaste framtiden. Som en exklusiv fisk. Har dock förberett en bloggserie på temat ”klädsamhet” som börjar i morgon och löper veckan ut. Två poster om dagen.

  Hoppas det ska smaka.