En härlig kille +1, nordsjöspätta

Jag och Chiquita har brevväxlat relativt regelbundet de senaste dagarna, men man är ju ingen loser (?), så jag fortsätter hiva ut flöten som en chef för att se var det nappar härnäst.

Det senaste landade i göta kanal.

Jag skrev:Och jag som trodde att alla göteborgare hade ärmlös jeansjacka med fransar i armvecket och lyssnade på Anvil! Fast det här fungerar ju det med. Okej, jag trodde inte det på riktigt, men alla göteborgare klär i alla fall i ärmlös jeansjacka med fransar i armvecket. Det är något med dialekten som gör att ni kommer undan med det. Och det är en komplimang.

Hur många ärmlösa jeansjackor har du på dig just nu?

Hon saknar däremot VIP-medlemskap och kan därför varken läsa eller svara på frågan, men det är ju ändå jakten som är det roliga.