En härlig kille +1, katastrof

Jaha, i I jinxed it. Uppenbarligen. Den regelbundna brevväxlingen med Chiquita avbröts nämligen abrupt då jag kallade hennes brors katt för en jävla fitta.

Tjejer alltså. Dessa enigman.

 • simsim

  Kvinmor är enigman. Och då är jag ändå en själv. Hittade nyss din blogg, den är mycket underhållande, speciellt HP-följetongen. Jag hejar på dig!

 • simsim

  Och heja stavningen på kvinnor i förra inlägget. Och då skriver jag ändå med autocorrect. Jag skäms lite nu.

 • En härlig kille

  Antar att ditt besök här är en googlad villoväg med sikte på Happy Pancake? Det brukar vara så folk hittar hit. Men tack! Jag kan behöva bli hejad på.

  Och enigma eller inte, efter att ha läst ditt blogginlägg om ointresset för håriga kroppsskrymslen och ismer så är jag övertygad om att du är ett mycket förståndigt sådant.

 • simsim

  Jag googlade faktiskt på statistik över könsfördelning och åldrar på Happy Pancake, och så hamnade jag här! Tydligen är det ju så att min åldersgrupp 30-40 är minst representerad. Själv försöker jag hitta vänner, helst dudes. Men fan vad svårt det är att hitta sådana som inte vill sätta på mig. Tips?

  Och jag tackar för komplimangen, jag är verkligen helt ointresserad av att vara ett mysterium.

 • En härlig kille

  Fick samma fråga av en annan tjej som sökte vänner via Happy Pancake, och rådet jag gav henne var att sluta söka vänner via Happy Pancake. Det finns nämligen inte en man på Happy Pancake (eller resten av internet) som loggar in med det primära syftet att finna en vän. I alla fall inte en utan ”benefits”. Mitt råd är istället att hitta ett forum för något som intresserar dig och där börja snacka med likasinnade. Det blir kanske ingen krogrunda redan samma kväll, men vänskap är ju någonting som måste förtjänas, ingen quick fix.

  Eller så låtsasraggar du upp någon på HP, stämmer träff, härdar ut två-tre samlag och sedan dumpar honom med ett ”det är inte du, det är jag” och säger att ni kan vara vänner istället. Det är så jag har träffat alla mina tjejkompisar.

 • simsim

  Jepp, det var vad jag också kom fram till faktiskt. En kompis till mig säger att det gäller att få det där med liggandet överstökat i början så kan man ägna sig åt vänskap istället. Ska nog köra på den strategin istället. Men då får dom vara lite snygga iaf!

  Hur går HP:andet för dig nu då? Heja!

 • En härlig kille

  Extra uselt, skulle jag säga. Är tydligen inte april-snygg. Går i vågor, trots att man har samma presentation och profilbild. På Mötesplatsen är det däremot mer action, men det är ju bara trollen som kikar ut under bron för att säga hej. Min sagas prinsessor verkar ha fullt upp på annat håll.

 • simsim

  Det är rätt intressant hur det ser ut på den typen av sajter, vem som letar vad, åldrar och annat. Just nu diskuterar jag mycket om varför män dras till yngre/unga kvinnor, har du och din till synes vältänkta hjärna några inputs på det här?

  Vänta bara tills det blir varmt, då dyker dom nog upp igen! Är du förresten en enprinsessasman eller kan du tänka dig många på en gång?

 • En härlig kille

  Det har jag faktiskt, och om inte den absoluta sanningen så i alla fall en teori. Men jag skulle vilja vända på frågan. Varför är kvinnor intresserade av äldre män? För det är ju där det börjar. Redan i grundskolan. Den jämnårige pojken är ingenting värd. Flickorna i klassen trånar istället efter killarna i nian som har eget rum i garaget och kör moped utan hjälm. Och dessa killar besvarar glatt intresset eftersom tjejerna i deras egen ålder trånar efter gymnasieboysen som använder separata duschprodukter för kropp och hår. Och dessa killar besvarar i sin tur glatt intresset eftersom tjejerna i deras egen ålder trånar efter män med fast inkomst och 120 säng. Och så fortsätter det. Typ.

  I’m a one woman kinda hustler, helt klart. Inte för att jag håller kärnfamiljen som något slags universalfacit på lycka, utan för att det passar just mig. När jag är kär så finns det ingen annan. Och tacka fan för det. Dejting är ju mer ångest än nöje i alla fall. Ser inte tjusningen i att fortsätta sökandet när man väl träffat någon man trivs med. Men det är ju bara jag. Har förstått att du är mer av en ”samlare” när det kommer till älskare..?

 • simsim

  Du har alldeles jävla rätt! Jag och killen jag bor med satt häromkvällen och diskuterade hela grejen med kön och ojämlikhet, då vi kom fram till att det till mångt och mycket är kvinnorna själva som dikterar villkoren för hur saker ska vara. Det är dom som uppfostrar både pojkar och flickor. Och precis som du säger, det är dom själva som skapar situationen som gör att män vill ha yngre tjejer. Och sen gnäller dom på det.

  Och när det gäller att samla älskare, nja, not so much. När det gäller kärlek är jag en one-man-girl och håller helt med dig. Däremot har jag en öppen relation, vilket är skönt! Men kär i många åt gången, hell no, hur fan gör man det?

 • simsim

  Dude! Maila mig om du vill, du är väldigt intressant att diskutera med.

 • Jenny Kristiansson

  simsim

  Jag kommer lite sent in i denna konversationen, jag vet. Men jag vill ändå ge dig ett tips om du skulle råka komma hit igen. Jag vet inte i vilken stad du bor, men kolla upp citypolarna.se

  De har som policy att man träffas som vänner och poängterar väldigt ihärdigt att det INTE handlar om dejting. Skulle det ändå tända till mellan två medlemmar är det såklart fritt fram, men det är inte syftet med communityn.

  Håller annars med dig om att det är svårt att hitta killkompisar. Förr eller senare brukar jag alltid sitta och fundera på hur det skulle vara att ha sex med honom. Och jag antar att man skulle kunna testa några gånger, men då blir det genast en massa känslor och svartsjuka inblandat. Och sällan från min sida. Sen är det förstört. Jag har inte många killkompisar och de jag har har jag INTE haft sex med. Försök hitta fula coola killar och bli vän med dem. Alltså de ska inte attrahera dig på något vis sexuellt.

  Problemet är ju att utseende växer fram hos vissa och helt plötsligt är man lika kåt på dem som på Eric Bana fast man aldrig träffat honom på riktigt. Summan av kardemumman, en ful kille kan helt plötsligt framstå som Eric Bana. Och så har man sex, sen är det förstört. Igen. Not easy.