En härlig kille +1, andra brevet

Det blev aldrig något svar på mitt mejl angående bad vs. kollektivtrafik, men det gör inte så mycket, för i går fick jag mejl från en 22-åring från Mötesplatsen istället. Eller hon är alltså från Stockholm, men forumet hon använde sig utav var Mötesplatsen. Att man får mejl är dock inte på något sätt en garanterad kärleksaffär, därför är det av yttersta vikt att man behandlar de små liven med varsamhet och respekt, annars är risken stor att man driver dem rakt i famnen på någon annan härlig kille de har på stand by.

Så här gick det.

Hon skrev:Gillar din syn på livet;p

Jag svarade:Jag föraktar din syn på fotboll och klätterväggar, men är ganska förlåtande, speciellt om man gillar min syn på livet.

Hur många semlor har du bakat i år? Jag har inte bakat en enda, men ätit två, lovat mig själv att det var de sista, och sedan hetsätit två till.

Och om inte semlor och en gnutta förakt går hem så vet jag ärligt talat inte om det överhuvudtaget är värt att älska en annan människa.

 • Jontä

  Det här är dömt att misslyckas. Hon gillar sport och vad jag vet så hatar du sport. Den dan jag får se dig svinga upp dig för en klättervägg likt en ninja så ska jag äta upp min gamla mössa.

  Melerade ögon? Låter som att hon mortlat sina ögon dessutom skiftar hon i längd med ca 5 cm. Låter himla läskigt.

  Dubstep talar för sig själv.

  Mitt slutråd blir ändå go for it. Hon verkar ha humor. Ont omkvinnor med humor.

 • Crescent Moon

  Jag vill också ha en snaggad dvärg som sambo.

 • En härlig kille

  Jag ninjade klätterväggar på ett scoutläger i mellanstadiet, men i övrigt har du rätt. Därav mitt understrykande av förakt. Dubstep talar onekligen för sig själv, men du vet ju å andra sidan hur jag förhåller mig till komplett idioti. Can’t live with it, can’t live without…

 • Jenny Kristiansson

  Blev det något? Fick du doppa? :-)

 • En härlig kille

  Nä, fick inte ens fukta tårna :(

 • Jenny Kristiansson

  Fan jag hatar när det händer, först kåtar de upp en sen…… adios. Jag får själv skylla mig egentligen, jag är så lättroad. Redan efter ett mail börjar jag sexdrömma om killen ifråga. Om han är något att ha vill säga. Sen när han ”dumpar” mig blir jag så besviken. Hade han bara vetat vilket ångande sex vi skulle komma att ha så skulle han aldrig ha dumpat mig. Men *snyft* his loss, not mine ;-)

 • Jenny Kristiansson

  Naturligtvis går han miste om all romantiken också, behövde bara få det sagt, (jag är inte bara ute efter sexet). Hahaha…..

 • En härlig kille

  Heh, kan dock inte påstå att hon ”kåtade upp” mig. Hon var rätt trist, så det var ingen större förlust. Och det är ett vanlig problem på dejtingsajter som Mötesplatsen. Folk är som informationsfilmer. De bara rabblar fakta. Det finns liksom ingen själ i det de säger. Att ligga med en sån människa måste vara lite som att onanera till Nationalencyklopedins definition av ett par bröst.

 • Jenny Kristiansson

  Ja det har jag också märkt. Alla är väldigt nedtonade, och själv måste man också tona ner sig. Jag har märkt att man måste spela efter normerna väldigt mycket på dejtingsidorna, vilket är konstigt eftersom nästan alla skriver att de är trötta på krogen. Folk vill ha något mer genuint, men är ändå lika stelbenta som på krogen. Förutom precis innan stängningsdags då alla är fulla och vill hitta någon för natten.

  Ibland eller ganska ofta försöker jag vara humoristisk, men det går väldigt sällan hem. Folk vill bocka av sin lista så snabbt som möjligt för tiden är värdefull och man vill inte riskera att investera i ett projekt som visar sig vara dömt att misslyckas. Framför datorn måste man vara effektivare, man ser ju inte ens personen framför sig. I det stora hela har jag tröttnat på det här med nätdejting. Det är så trist.

  Du verkar ju ha hållit på i många år, jag förstår inte hur du orkar? Jag önskar jag hade haft mer av den där pitbullihärdigheten :-)

 • Jenny Kristiansson

  Bara låst fast käkarna vid något och stannat där tills någon kom och sköt bort en.

 • En härlig kille

  Det finns perioder då jag inte orkar. Då tar jag en paus, tills jag inser att alternativet är att dö ensam och bitter i förtid. Då loggar jag igen. Och så fortsätter det. Förmodligen till den dagen då jag dör ensam och bitter i förtid.

  Men jag är definitivt en av dem som vill bocka av min lista så fort som möjligt för att tiden är värdefull och jag inte vill riskera att investera för mycket i ett projekt som visar sig vara dömt att misslyckas. Men för mig är humor en väldigt stor del av just det. Och humor för mig är inte nödvändigtvis att själv vara rolig (eller ens tycka att jag är rolig), utan att besitta förmågan att sålla mellan vad som är på skoj och vad som är allvar. Märker jag att den förmågan saknas så är det tack och hej direkt. Vilket också allt för ofta är fallet.

 • Jenny Kristiansson

  Den sortens ensamhet är tärande. När jag var liten förstod jag aldrig riktigt hur människor kunde bli sjuka av ensamhet. Men med tiden sipprar insikten sakta men säkert in och obehaget sprider sig i kroppen.

 • En härlig kille

  Jag har nog aldrig blivit sjuk av ensamhet, men har definitivt haft hångelabstinens av heroina proportioner.