Polska barnflickor är det nya svarta

Jag har tidigare aldrig riktigt orkat sätta mig in i fallet Katrin Zytomierska. Hon har mest känts som en ganska osäker tjej som blir mörkrädd så fort strålkastarna släcks och därför ständigt, nästan desperat, sökt nya vägar in i det. Men eftersom hon uppenbarligen varken har någonting att säga eller erbjuda mänskligheten av evolutionellt värde så har hon istället valt rollen som provokatör. Och, ja, det går ju hyfsat, får man väl ändå säga.

I går skrev hon till exempel följande inlägg på sin blogg hos finest.se, en studie i narcissistisk personlighetsstörning och en fullkomligt vidrig historia om hur hennes ”hushållsslav” i ett obevakat ögonblick svingat hackan mot sin egen boja och tagit till flykt ut i friheten.

Bloggen har sedan dess blivit polisanmäld, kanske för att den innehöll dödshot (om än skrivna i uppenbar affekt), men mer troligen för att den stred mot personuppgiftslagen, det vill säga publicering av bild och fullständigt namn på en icke offentlig person utan ett giltigt utgivningsbevis. Jag tror i alla fall att det är så lagen lyder, men jag har knappt giltig gymnasieutbildning, så du citerar mig på eget ryktes risk.

Någon som däremot här ännu mindre kunskap i ämnet är Katrin själv, något hon gör klart som korvspad genom att i dag kontra med ännu ett inlägg om sin barnflicka, liksom för att verkligen understryka att hon, trots sina trettiofyra år av teoretisk livserfarenhet, inte förstår bättre.

Det är ganska underhållande läsning, men har du redan fått din dagliga dos av komplett idioti råder jag dig att vänta någon vecka, annars är risken för överdos inte bara en risk, utan en garanti.

Folk med högt blodtryck bör rådfråga läkare innan konsumtion.

”Kiss me, I’m nazi!”

 • Jontä

  Hon har väl en människosyn som delas av många som har det gott ställt. Det verkar vara kutym numer att om man har det bra så kan man pissa på alla andra. Medmänsklighet står inte högst på agendan idag. Det som värderas idag är utseende och pengar. Inte så mycket mer faktiskt. därför har moderaterna så många väljare idag. Den amerikaniserade generationen.
  Själv värderar jag chips ganska högt.

 • Jontä

  Kikade igenom hennes blogg. Var väl snarare ett reklamblad man bläddrade igenom och inte speciellt rolig.

 • En härlig kille

  Ganska? Fanns det ett chipsparti så skulle du vara partiledare. Och ja, hela bloggen är väl i stort sett enda stor anslagstavla för skit.

 • http://nidasfreedom.blogspot.com/ nidas

  Vänstern får inte väljare för att folk är medmänskliga och vill donera bort sina pengar, de får väljare för att folk har det sämre vill ha pengar från de som har det bättre. I form av bidrag och liknande för sig själva och högre skatter för andra. Ligger ingen medmänsklighet bakom, bara samma driv att själv få det bättre på andras bekostnad.

  Högern får väljare för att folk gillar lägre skatter då det betyder mer pengar direkt i plånboken, utan bidrag, och folk gillar att ha mer pengar kvar oavsett om de är höger- eller vänsterorienterade.

  Naivt att tro att vänsterväljare, i högre utsträckning än högerväljare, är ute efter någon annan end point än att själva få det bättre.

 • Pingback: Reptilens tårar : EN HÄRLIG KILLE™

 • Jontä

  Precis, högern får väljare för att folk då får någon 1000 lapp mer i månaden över. Folk bryr sig bara om sig själva.

  Skatt är väl kanske bara bra när man ska studera gratis på universtet? När man är klar så kan man peka finger åt alla som inte har samma förutsättningar.