Fet + glad = falskt

En kanske inte helt dagsfärsk nyhet, men Gina Tricot har nu tydligen bestämt sig för att dra tillbaka en serie skyltdockor efter att ett gäng tjockisar – med Cissi Wallin i täten – rasat mot att dockornas slanka former hetsar unga tjejer till att inte vräka i sig bakelser och smågodis medan de ligger på soffan och kollar på Vampire Diares.

Och ja, det är ju klart att det vore tråkigt om svenskarna som i dag är dubbelt så feta som de var för två decennier sedan skulle bli lite mer medvetna om sina kroppar. Jag menar, hur skulle det se ut?

Ja, så här kanske?

  • http://www.bajs.se Jontä

    Du har skrivit fel i rubriken. Det du har skrivit är ungefär som att skriva att 0+3=1.
    Det korrekta borde ha varit Fet ≠ Glad

  • En härlig kille

    Lämna dina häxsymboler vid kitteln.