Klagomål

Och där går jag av mitt pass. Sista natten arbetad. Inte någonsin, förvisso, men på gamla hotellet. Tanken var att fira med att bjuda på lite sköna klagomål från våra gästenkäter, men bortsett från ilskan över ”opersonliga toaletter” och önskemål om ”fluffigare handdukar” fanns det ingenting kul att dela med sig av. Försökte förgäves hitta brevet från mannen som ville ha en mer varierad frukost med ”köttbullar och potatismos”, men det tycks ha malts ned och bakats ihop till en liten giraff av papier-maché.

Hann däremot med en sista kändis innan jag stämplade ut, även om jag här använder uttrycket ”kändis” så vårdslöst att jag förtjänar fast anställning på Aftonbladets nöjesredaktion. Jag talar om Jonas Stentäpp, kanske mer känd som ”Hjalle & Heavy”-Heavy, eller Dödkött-Heavy, alternativt Mimikry-Heavy. En sån där kille man bara gillar direkt, även om jag först var på väg att slänga ut honom från frukosten då jag trodde att det var en uteliggare som stod och stoppade fickorna fulla med prinskorv och dessertostar.

Satte även i mig en hel fläskfilé från restaurangkylen, samt en ljus lager. Blev nästan lite full. Hygglig sista natt, helt klart.

You’re second choice is First.