Min fredag i korthet

Klev upp 18:30, stekte en hamburgare i födelsedagspannan och kollade på den fjärde och sista säsongsavslutningen av Ed. Sju år senare än de flesta, men bättre sent än aldrig, antar jag. Eller va fan, så jävla bra var det inte. Ed som serie är ganska medioker, och Ed som karaktär är både narcissistisk och inkonsekvent. Allting kretsar kring just Ed, och trots att han försöker framstå som öppen, fräsch och barnasinnet personifierat så blir han genast bror duktig så fort den excentriske kollegan Phil presenterar en ny originell idé.

Men, det känns väl sådär aktuellt att rasa över en serie som lades ned för sju år sedan och varken repriserats eller släppts på DVD sedan dess. Men det är i alla fall vad jag har gjort. Med tända ljus dessutom.

Tom Cavanagh, inte mycket mer än Ed.