En hand för två #7

En härlig kille presenterar del sju i en serie av ytterst pinsamma presentationer! När man provat allt får man helt enkelt bara vara helt jäkla underbar.

Vem jag är varierar från dag till dag.

Ibland är jag en romantiker, andra dagar en realist. Ibland vill jag ha slips och kostym, ibland ingenting. Då vill jag bara ligga i sängen hela dagen och titta på Die Hard I eller II. Inte nödvändigtvis för att det är världens bästa filmer, men för att det är de som sitter i.

Ibland vill jag gå ut och gå, ibland vill jag bara sitta inne. Ibland vill jag supa mig full och spela nykter, ibland bara ta några öl. Men jag vill aldrig slåss, bara ha kul.

Ibland vill jag skapa, ibland bara njuta. Ofast är jag ganska enkel, men ibland kan jag vara svår. Det är inte så mycket att bry sig om. Jag vill förmodligen bara ha uppmärksamhet. Jävla poser.

Ibland vill jag ha någon att servera, ibland bli serverad. Lagar du något jag tycker om så blir jag jätteglad, men lagar du något annat kommer jag troligtvis att äta ändå, och förmodligen säga att det är gott, även om det smakar grovsnus. Lagar du det däremot igen så kanske jag erkänner, och då kanske du blir sur, men sen kanske vi kan skratta åt det.

Ibland trivs jag bra med att vara en toffel, men ibland vill jag också sätta dig på plats. Ibland går det inte så bra, och då erkänner jag att jag har fel, även om det kanske dröjer till nästa morgon. Du får gärna också ha fel någon gång ibland, men det är inget krav.

Och ibland vill jag verkligen inte sitta här, men ibland loggar jag in i alla fall. För sån är jag. Hur är du?

Hunk mot inklippt sjöutsikt.

 • Sandra

  Du beskrev just 95% av varenda svensk…

 • Sandra

  (av alla svenskar*)

 • En härlig kille

  Jag har verkligen inte en aning om vad du pratar om just nu.

 • Sandra

  Okej. Fast det finns verkligen ingen djupare mening bakom det än vad jag sa så du kanske bara behöver tänka en gång till…

 • En härlig kille

  Läste ”du skrev just 95% av varenda svensk”, vilket jag alltså inte hade gjort, vilket också förklarade saken. Visste däremot inte att 95% av sveriges befolkning loggade in på Happy Pancake. Låter mycket.

 • Jontä

  Förstår inte heller vad som skulle vara dåligt med att tillhöra en majoritet? Fast det är klart gillar man Tomas Quick-typen så…

 • En härlig kille

  Men om fler hade gillat Tomas Quick-typen så hade det kanske inte funnits någon Sture Bergwall.

  Djupt.

 • nidas

  Synd bara att majoriteten av den majoriteten svenskar inte förmår att uttrycka samma sak mycket bättre än ”Jag gillar att ha kul, orkar inte skriva mer nu, skicka en rad om du vill veta mer!”

 • Jontä

  Ja vem skulle man helst ha en grillkväll med? Sture eller Tompa? Givetvis bara engångsbestick på den festen.

  Varför är du så ledsen Sandra?

 • Sandra

  Det här blev komplicerat. Jag menade helt enkelt att 95% av alla svenskar hade kunnat skriva det där för att beskriva sig själva. Inte 95% av varenda svensk (då undrar jag vad resterande 5% skulle skriva). Är du med? Det är okej om du inte är det, det känns liksom inte så viktigt längre.

  I övrigt är jag inte ett dugg ledsen, jag är glad som en lärka!

 • Sandra

  Och ja sen sa jag aldrig att det var fel att tillhöra en majoritet, det var bara ett konstaterande :-) Majoriteten är ju trots allt generellt något snällare än Tomas Quick.

 • En härlig kille

  Sandra: Jag är med, om det var mig du syftade på. Så viktigt kändes det dock aldrig, överhuvudtaget :) Presentationen är liksom skriven för att täcka alla läger. En ironisk pastisch på den gamla Lunarstorm-normen där man listade allting man var.

  nidas: Majoriteten av ”snyggingarna” i alla fall. Vanliga uglon har oftast vett att i alla fall ge det ett försök.

  Jontä: Sture är ett hygglo-namn, men ett förädiskt sådant.