Tre krypterade tankar

Jag gillar nostalgi. Både bra och dålig. Föredrar såklart den godartade, men har en förmåga att fokusera på det som slutade i tårar. Det är tacksamma tankar att vandra bort sig i. Vägskälen är nästintill oändliga. I lyckan har man ju sett och vis redan hittat hem.

Det har gjort mig till en skicklig romantiker. En romantiserare av det förflutna. Jag vet hur man när sin ångest. Är det något jag är bäst så är det just det. Jag borde doktorera. Göra någonting utav det. Slå mynt av min talang.

Turnera. Föreläsa. Tjäna miljoner.

Men vad skulle jag med miljoner till? Köpa ett kråkslott på landet där jag kunde dra runt, jag och min ensamhet? Cykla under äppelträden. Sandpappra på en gammal, flagnad eka. Panga rutor. Skrika mig hes.

Nä.

Jag behåller oket på. För mig själv. I min två, strax utanför stan. Det är ändå när det känns som värst som det blir som bäst, och då syftar jag inte på det solsken som kommer efter regn, utan på den krutdunk som vemodet är på skaparglöden. Det blir liksom inte bättre, och bra saker är än en gång i görningen.

Till dess.

Avslutar med en drygt ett år gammal hyllning till dumheterna vi är medvetna om, men ändå inte riktigt kan rå för. Godkväll.

 • Elias

  Låten och videon är smått fantastisk.

 • André

  Håller med Elias. Ljuvlig liten låt!

 • http://www.godisbit.se Godisbit

  Du är ett jävla geni!

 • En härlig kille

  Jag tackar ödmjukast.

 • manda

  Kär. I dig, låten och i den fina lilla rymdraketen. Känner mig dessutom lite mindre ensam i min ensamhet. Tack.

 • Erik Handén

  Oj tacka sig! Det videon är som palmer eller kanske mer likt en ek? Hursom är det som att se bortom det där vi vet. Kanske längre än så. För man vet aldrig hur eller när. Eller var. Apporpå det så ser man mer av det konkreta. Låt gå för att allt ser annorlunda ut. Men men, kanske inte alls nuförtiden. Se genom allt!

 • En härlig kille

  manda: Jag må vara älskvärd, men kärlek är definitivt bortkastat på en sån som mig.

  Erik: Du är spritt språngande galen. Eller ett missförstått geni.

 • Moll

  Hej! har har en fråga. Vad är det för trummor du andvänder i cubase? jag tycker mina trummor låter för ”hårda” typ metal trummor, även om det är typ pop beats. Tack för svar :)

 • http://www.enharligkille.se En härlig kille

  Jag använder Addictive Drums. Kaxigt men passande namn!

 • Moll

  Okej tack så mycket. Ska se om jag hittar något som funkar. Hahah, väldigt kaxigt och väldigt passade!

  Roligt att jag märkte att det jag har heter EZ drummer, Drums from hell expantionen. Den var Dolf lundgren hård.

 • En härlig kille

  Har hört talas om EZ Drummer men aldrig provat det själv, vilket kanske var tur, eftersom jag sällan gör Dolph Lundgren-hård musik. Är trippelkaggar absolut minimum eller?

 • Moll

  Oja,det är riktigt bra när man gör sånt! Det funkar bra till att göra allt från punk-metal låtar, blir inte så mycket av den varan däremot.

  Hahaha, precis från trippelkaggar till marskingevärs blastbeats.