Att få vad man förtjänar

Alltså, vad förväntar man sig egentligen för sorts meddelanden om allt man lägger upp på en dejtingsida är profilbild och längd? Ingen presentation, inga tobaksvanor. Ingenting.

Den här typen av meddelanden är i alla fall vad man får:

Är tanken att man ska gissa sig fram till vad du är för människa? För i så fall gissar jag att du jobbar med att avliva bortsprungna hundvalpar nere på djurhemmet och att din favoriträtt är filé mignon.

Men inte får man något svar för det.

 • Jonas

  Frågan är om heltomma presentationer är sämre eller bättre än ”hej! skikka iväg en rad om du undra nåt, smiley”

 • En härlig kille

  Bättre, skulle jag ändå säga. Då finns i alla fall illusionen av någon form av fantasi.

 • http://rockgrodan.com Sandra

  Haha. Såna dejtingsidor kanske man skulle prova bara för att se vilken reaktion man skulle få ifrån andra.

 • Happy Without Pancake

  Jamen är det på HP du hänger så kan du väl inte vara förvånad. Jag blev så irriterad på det stället så jag raderade kontot. Man får vad man betalar för… *nudge*

 • En härlig kille

  Fast tjejerna jag träffat via Happy Pancake har ärligt talat hållt högre klass än alla de jag träffat via både Mötesplatsen och Spray Date tillsammans. Folk som betalar är dock mer benägna att svara. Kanske för att de vill ha valuta för var spenderad krona.

 • http://hurjagtraffadedinpappa.blogg.se Frida

  Hahaha! Så fantastiskt underbart skrivet! Klart man hade svarat på det?! Kan ju inte vara varje dag man får ett så välformulerat mail!

  Jag har också funderat över hur tankegångarna går när man enbart lägger upp en bild på sig själv och ingenting mer. Tycker man att man är så oerhört snygg att alla ord är överflödiga? Bilden talar för sig själv! Kontakta mig, du ser väl hur jag ser ut?!

  Men jag måste ändå hålla med ovanstående om att det är bättre än en felstavad rad angående svårigheterna att skriva en presentation om sig själv eller att om man ”undrar något så är det bara att fråga”. Vad skulle jag ha att undra över? För att undra krävs väl någon typ av intresse? Eller är det bara jag?!

 • En härlig kille

  Jag skriver ju i och för sig bevisligen i vilket fall som helst.

 • http://hurjagtraffadedinpappa.blogg.se Frida

  Det är sant, där är vi olika! Men jag kanske ska anamma din taktik i stället. För om personen i fråga har något vettigt att komma med tillbaka, så kanske dom är värda besväret. Funderar på om man kunde ha någon typ av standardmail som man skickade ut till folk utan press. Sparar tid med är inte riktigt lika skoj. En avvägning man får göra kanske.

 • Jenny Kristiansson

  Jag hade svarat med att jag hänger upp hundvalparna i en snara runt halsen och slår ihjäl dem med en träpåk. Långsamt, med många pauser. I Kina sägs det att hundkött från hundar som lidit riktigt mycket innan de dog är godast.

  Hade du gett svar tillbaka på det? :-)

 • En härlig kille

  Absolut! Det betyder ju att du antingen har humor (om än en smula morbid, vilket trots allt är bättre än ingen alls) eller att du lider av mental ohälsa. Det är win/win för mig, eftersom jag gillar tjejer med humor, men ändå alltid faller för tjejer med grava problem.

 • Jenny Kristiansson

  Från min sida är det där bara humor, i verkliga livet älskar jag hundvalpar. Hur kan man låta bli?

  http://www.youtube.com/watch?v=P-8Ok-h2Ccc

  (Kände återigen att jag behövde förtydliga, min humor blir ofta missförstådd… av någon anledning).

 • En härlig kille

  Du är i gott sällskap. Jag blir ständigt missförstådd, men andras oförstånd bidrar ju ofta bara till humorn i det hela. Men vist finns det stunder då jag blir fruktansvärt trött på folk som inte ens anstränger sig utan bara slukar första bästa worst case scenario som en sanning.