Vad väntar du på?

Jag vet inte varför, men jag kan bara inte sluta titta. Inte sluta lyssna heller för den delen. Tyckte låten var ytterst medioker när jag hörde den på Conan för första gången, men sångaren, han slukar mig hel. En epileptisk Val Kilmer look-a-like klädd i rymd-Draculas överrock och någon slags ”tuppkam möter golden shower”-frisyr.

Helt. Jävla. Fantastiskt.

 • Jontä!

  Är tyvärr inte beredd att hålla med.
  Hans frisyr och kläder må va vara fint. Men jag var tvungen att stänga av efter 2min.

 • En härlig kille

  Nej, han ser ju ut som skit, men det är ju sättet han rör sig på som fascinerar!

 • takaharu

  coolt med tjejtrummis iaf

 • http://www.pendixx.com Robert

  Frisyren är ju mer misfitsinspirerad.

 • En härlig kille

  Ja, och Misfits såg ju ganska wetsex ut. Min första tanke var faktiskt att beskriva honom som en nedkissad Danzig, och det fick jag ju mycket riktigt äta upp att jag lät bli.