Nära men ändå så långt borta

Jag har semester för tillfället, därav de sparsamma uppdateringarna. Spenderar den i Enköping, Sveriges närmaste stad. Handlar därför på ICA Supermarket i Enköping istället, eftersom det är närmare. Det finns förstås korthåriga ICA-kassörskor där med, men de är hundra år gamla och suger fett.

Men det gör inget. Jag gillar semester. Har solat, badat och grillat flintastek, i ugn, eftersom engångsgrillen slocknade efter tre kycklingspett. Har varit ganska full också, och vägt mig. Sjuttiofem kilo. Så jävla diarréslank. Funderar på att lansera två-stegs-metoden.

1. Ät på IKEA
2. Skit bort 5-10 kilo

Svår för mig att tjäna pengar på i och för sig.

Korthåriga ICA-kassörskan har också semester förresten. Det vore därför bra om ni fortsätter att inte ligga med henne, eftersom hon förmodligen är fullare och mer lättillgänglig än vanligt. Man brukar vara det på semestern. Jag är det, men jag tänker också passa på att ligga så mycket som möjligt innan jag blir tjock igen.

  • Kling

    Jag ger inga garantier, det säger jag direkt.

  • La Fable du Monde

    Allt jag begär är att ni försöker. Bara en bög skulle låta bli, eller någon som har trettionio graders feber.