Kaboom!

Visst händer det att jag unnar mig ett mål mat ibland. Inte bara för ren överlevnad, utan även för nöjes skull.

I går kväll åt jag en dubbel QP. Den kostade femtiofyra kronor. Bara burgaren, utan meny.

- Eh, ursäkta, jag skulle ha en dubbel QP, inte filé mignon serverad i den heliga graalen.

Femtiofyra spänn? Är den designad av Sigvard Bernadotte eller? Och varför går inte staten in och gör något? Eller polisen? Inte ens det tjockaste stekos kan dränka stanken av ekonomisk brottslighet.

Nej, tack för maten, clownjävel, men det är bra nu, jag vill inte ha mer. Det är en sak när ni försöker våldta min hälsa, men mitt kapital? This time it’s personal. Det var sista gången jag satte mina bruna galoscher under de gyllene valvbågarna, i alla fall utan en dynamitstav pyrandes i näven.