Inspirerande Tv-spelsromantik

Musik är ett känslorns hantverk. Viss musik inspirerar medan annan musik bedrövar. Viss musik bedrövar därför att den är så bedrövligt dålig att man bara tappar livsglädjen, som Katy Perry och Takida, men så finns det också musik som är så fulländad att man tappar motivationen på grund av mindervärdeskomplex. Ofta genom väldigt avancerade arrangemang och svindlande upplägg som Panic! at the Disco sysslade med på debutplattan, eller när någon trollbinder en med så löjligt enkla medel att det nästan känns som ett hån, något som Rancid kan allt om.

På samma sätt fungerar det med inspirationen, och en kille som just inspirerar är Sam Hart från San Francisco som gjort den alldeles förtjusande sången Mario Kart Love Song. Varför spelas inte den här mysmelodin av gatumusikanter i alla världens gränder? Kan Jason Mraz hålla sig aktuell i två år på en enda sång så varför inte en charmknutte i garnmustasch som sjunger om Tv-spelsromantik?

Det här kommer du att gilla Petra.

 • http://dysfunctionalprofessional.blogg.se Fröken Svår

  Jag Petra eller den andra Petra? Mario Kart är iaf the shit!

 • La Fable du Monde

  Alla Petror :) Fast jag syftade på ”den andra Petra”, även om jag jag återigen är hals över huvud förälskad i dig nu när jag vet att du älskar Mario Kart!

 • http://dysfunctionalprofessional.blogg.se Fröken Svår

  Äh försök inte.. Det har du varit hela tiden. Med eller utan Mario Kart-förälskelsen..

 • http://pejtras.blogg.se Petra

  Mario Kart suger.