Living la vida taco!

Jag har levt som världens fetaste kvinna den här veckan. I sju dagar har jag legat i sängen iförd morgonrock och tofflor, slukandes rågade tacoskal och dockusåpor. Jag har i och för sig varit utanför lägenheten säkert fem-sex gånger, men bara för att handla på mig mera tacos. Det har blivit tacos till frukost, tacos till lunch och sen hetsbanta hela kvällen. Nej, jag skojade bara, det blev naturligtvis tacos även till aftonvard. Tacos är = mmmbop.

Tacos gör sig egentligen inte så bra i sängen, men det gör sig jävligt bra till andra säsongen av A shot at Love med ruskpricken Tila ”Caligula” Tequila som huvudattraktion. Jag vet inte riktigt vilken jävla idiot som pitchade det här idén eller vilka jävla idioter det var som betalade kalaset, men trots detta vansinnesdåd så framstår de som skitkloka ugglor i jämförelse med de jävla idioterna som glatt slafsar i sig både korvsmoothie och fläskmus (tro mig, du vill inte knäcka den koden) för att vinna hennes gunst. Men total förnedring är dobop, så jag streamar upphetsat avsnitt efter avsnitt, nästan som en uppmaning till 3 att strypa min bandbredd och stävja min frossa.

Tila är två våfflor hög och toppas av en Gamecubeformad knopp som då och då brister ut i det mest ansträngda och obehagliga burkskratt man kan tänka sig. Jag förstår verkligen inte vad någon kan tänkas se i den här ondskefulla pysslingen. Varför gör man så mot sig själv? Är det en protest mot sunt leverna eller blev de antastade av hyggliga vackra kvinnor när de var små? Jag bara undrar.

Varför man skulle vilja vinna nyckeln till denna ruskpricks kvalmiga hjärta har jag väldigt svårt att förstå. Vinnaren av förra säsongen borde lagt nyckeln i ett kassaskåp, bytt lösenord Progrock-style, gjutit in hela härligheten i en skottkärra betong och skjutit ut ondskebyltet med katapult över det mörkaste av brådjup. Hennes enda kvalité är att hon är lättfotat, och det är ändå ett plus som tappar lite av sin charm när man har subtraherat de andra deltagarna. Min egen lidelse tack och lov kort, för lever man livet Mrs Grape-style så avverkar man tolv fyrtiominutersavsnitt i ett litet nafs.

Nu ska jag planera nästa veckan matschema. Någon har något tips? Jag är lite sugen på mexikanskt.

  • http://dysfunctionalprofessional.blogg.se Petra

    Fy fan vad illa, Mattias. Jag hoppas att du inte tillbringade lördagkvällen i sängen också. Det hade varit genant. Så om du gjorde det så ljug.