Alternativet är Ensamhet

Med risk för att göra glada gossar bekymrade och driva dystra människor allt längre in i vemodets dunkla vrå, det har nu blivit dags att hålla mitt gamla Vargalöfte och bjuda på tonsatt melankoli.

Mina tankar går ut till Robert som förlorat en bror, och Petra som tappade taget om kärleken. Ingen dör oskuld eftersom livet våldtar oss alla, som kung Carl XVI Gustav en gång sa.

Vädret drar heller inte sitt strå till lyckans lass, och vad passar då bättre än lite svårmod i moll? Deppar man till Varg så deppar man i alla fall i första klass.

Alldeles gratis dessutom.

01. Luftslott 04:37
02. Ändlös Saga 04:03
03. McDonaldsflickan 04:40
04. Pappersbåt 04:39
05. 90210 Gun Hill 04:39
06. Dammänglar 05:31
07. Elvis & Julia 06:25
08. Förlåt 05:41
09. Mörkräddaren 04:40
10. Sista Tåget Hem 04:36
11. Jessicas Värld 04:09
12. Dvala 04:24
13. Du & Jag 04:28
14. Utan Anna 06:27

Petras bonuslåt.
En Visknings Avstånd

Samtliga sånger är inspelade i Studio Varg, men över en period på fyra år. Lite Chinese Democracy med andra ord, förutom att jag aldrig hade ett mål. Jag bara skrev och spelade för att det kändes rätt just då.

alternativ.png

Tryckorginalet ligger tyvärr på en kraschad hårddisk, så jag blev tvungen att scanna skivfodralet med min pungscanner. Allt man scannar ser då ut som pung.

Ps. Att kommentera den bristande kvalitén vore ungefär som att kommentera vikten av att andas luft.

 • http://pejtras.blogg.se Petra

  Du är det finaste jag vet raring.

 • Willie

  Spektakulärt! Kanonbra, verkligen.

  ”Alternativet är Ensamhet” – Får man fråga vilket typsnitt det är?

 • Pingback: » Blog Archive » Alternativet är ensamhet

 • Pingback: Pourabs Allehanda » Alternativet är ensamhet

 • Ante

  Hej!
  Måste bara skriva hur bra dina låtar verkligen är! Dom är så sjukt sköna att stilla somna in till eller när man mår dåligt och tänker att ha i bakrunden. Jag gillar dom starkt som många andra också gör! Så ta åt dig av berömmet och ha ett bra liv! :)
  Hade bra:)

 • La Fable du Monde

  Petra: Och du är det raraste jag vet fining.

  Wille: Man får tacka så hjärtligt, eller halvår i efterskott :) Och visst får man fråga det, men jag har tyvärr inte en aning. Originalet har som sagt supits bort och jag har typ ett tusental typsnitt att gå igenom :/

  Ante: Jäklar vad kul att höra :) Jag tar absolut åt mig, och det är väl precis för sånna där stunder som Varg är till. Ha det bra du med!