Dessa fruntimmer!

När jag kliver på bussen så möts jag av en böna ack så ljuv. Block en ungmö, men av hängmörad mallköttskvalité.
Jag slår mig ned ett par säten bakom och börjar lusläsa min Gamereactor #57 i hopp om att hon ska vända sig om och förstå att jag är en player i topp-position.

Innan detta hinner ske vinglar det ombord ett packe bondsluskar, glada i hatten och med galej på schemat. Uppklädda i hängsnus och vinkelstukade kepsar fortsätter de längst bak i bussen, ni vet området som är reserverat för de riktigt coola katterna. Alla utom en.

Han stannar till vid denna fagra viol och sluddrar henne rakt i ansiktet:
- Vaheterurå?
- Isabella, svarar hon, med en omotiverad mängd solsken i rösten.
- Vaskarugörå?
- Jag ska på studentskiva, svarar hon, med en så stor portion lycka att jag nästan sätter i halsen!
- Skarumebakrå?
- Jaa, jublar hon och skuttar efter denna snyltrot på samhällets ädla tistelstam.

Jag är förbryllad. Alltså, vafan!
Jag vet inte om jag ska bli förbannad eller om jag ska bli inspirerad. Kan detta vara ett tecken på att allting är möjligt? Eller handlar det helt enkelt bara om att livet är en hagelskur av järnstäd, och allt du har att skydda huvudet med är ett halvt påskägg?

striking-tree-posters.jpg

Likdel and Alba, sitting in a tree. Struck by lightning, life is sweet.

 • http://www.musikerns.blogg.se Joel

  Lika oväntat som att britney spears skulle raka av sig håret.
  Grattis till skribentplatsen förresten, det var bara en tidsfråga! Har läst varenda blogg av dig fastän jag är bannad från GR. Du har inte lust att göra ett insider-jobb åt mig? ;)

  Skämt åsido, grattis!

 • La Fable du Monde

  Tack så mycket, småstadsmördaren..? Nu gissar jag i och för sig bara vilt, men jag kan inte komma på så många andra bannade män som skulle vara både trogna läsare och sugna på gruvlg hämnd ;)

  Kul att du fortfarande hänger med i alla fall :)

 • http://www.musikerns.blogg.se Joel

  Onej, mitt användarnamn var Jofel och jag blev bannad p.ga dåligt uppförande mot Angel Force. Du kanske inte vet vad allt var om, men tro mig, jag är ingen som går till personangrepp utan en bra anledning. Stort misstag att bli bannad, bra misstag att hitta denna bloggsidan. Nu kan jag skänka dig fina kommentarer härifrån istället! =)

  Vill säga att ditt sätt att skriva har inspirerat mig och fått mig att blogga på ett annat sätt. Jag försöker absolut inte kopiera dig, men när man läser dina bloggar blir man minst sagt inspirerad!

 • La Fable du Monde

  Ah, Jofel hade varit min gissning nummer två. Kanske mest för att det inte är heelt olikt Joel ;) Visste bara inte att du var en trogen läsare.
  Vad gäller hela Angel Force-katastrofen så vet jag egentligen ingenting, förutom att jag läste bloggen och några bloggar kring ämnet.

  Fan vad kul att höra :) Att vara en inspirationskälla är ingen dum komplimang. Inte dum alls. Men var håller du hus nu då? Smyger du runt på Ramereactor under falsk identitet, eller håller du dig till en egen logg, där bara du chefar?

 • http://www.musikerns.blogg.se Joel

  Trogen läsare är vad jag är ;)

  Angel Force katastrofen kan sammanfattas såhär: ”Angel force + lögner för att vinna respekt = diskussioner om vad sanningen är + saker gick överstyr och många blir bannade.”

  Jag lurpassar i mörkret faktiskt och observerar vad som händer på Gamereactor samt väntar flitigt tills 1:a augusti då jag får komma tillbaka. Jag har som sagt en egen blogg på http://www.musikerns.blogg.se där jag skriver av mig med jämna mellanrum.

  Jag är nyfiken, hur gick det till när du blev skribent? Jag vet att Petter har hållit koll på dig en bra tid, men ringde Petter himself upp dig och tog ett snack eller?

 • Karin

  En perfekt vinklad hockeyböj på skärmen gör att vi damer faller som savande björkar. Så var det iaf i unga år innan man insett att det fanns gossar även utanför småstadens gränser.

 • Krark

  Baah